Oppsummeringer

Pianojazz, pizza og brannalarm

Om lag 40 FSU-medlemmer deltok på bli-kjent-kveld med minikonsert, pizza og hyggelig prat ved bordene på Fornebupiloten 14. november.

Kvelden ble innledet med fremragende pianojazz av 16 år gamle Edvard Alsing Seland fra Bærum kulturskole.

Les mer »

Kultur er ingen valgvinner

Tidligere kulturkommentator i NRK Agnes Moxnes ga de fremmøtte på FSU 31. oktober en levende og innsiktsfull skildring av tregheten i norske beslutningsprosesser i kulturlivet. Hennes tema var Nasjonalmuseet, Munchmuseet og det nye Sørlandets kunstmuseum i en gammel kornsilo i Kristiansand.

Les mer »

MEMORY LANE m/ 2+1

Med besøk av Kåre Conradi og hans venner Hans Mathisen og Ingrid Bjørnov ble konserten 10. oktober en uforglemmelig opplevelse – DET BLE EN FEST!

Les mer »

Liberale verdier kan bare forsvares med felles etikk

Det liberale demokrati er et resultat av menneskelig innsats over tid. En borger er en dannelsesmessig betegnelse for alle i samfunnsfellesskapet, og har ingenting med ordet borgerlig å gjøre.

Slik innledet Venstrepolitiker gjennom et langt liv Odd Einar Dørum sitt foredrag om de liberale verdier i dagens samfunn for FSU 3. oktober.

Les mer »

Et dypdykk i norsk middelalderhistorie

En forventningsfull gruppe gikk tirsdag 26.9 på bussen ved Fornebu S i gråvær, men solen kjempet seg gjennom skydekket. Sol, blå himmel og høstfarger. Hva mer kan man ønske seg på dagstur til Granavollen, et historisk sted i hjertet av Hadeland?

Les mer »

Vellykket fjordtur med M/S «Rigmor»

45 medlemmer i FSU deltok på en svært vellykket fire timers tur med M/S «Rigmor» mandag 28. august. Værgudene viste seg fra sin aller beste side med sol og havblikk under mesteparten av seilasen.

Les mer »
Skroll til toppen