Fra FSU

ÅRSMØTE 2023 – PROTOKOLL

FSUs årsmøte 2023 ble avholdt 28. mars i Fornebupilotens lokale. 26 stemmeberettigede medlemmer møtte. Tatt i betraktning at en stor andel av våre 511 medlemmer er nyinnmeldte, kunne dette antallet vært høyere. Vedtektenes krav er imidlertig oppfylt. Gjeldende vedtekter ble fulgt med hensyn til innkalling, frist for innmelding av saker

Les mer »

Når kommer flerbrukshuset?

FSU beklager sterkt at det ikke er et større lokale vi kan disponere for våre arrangementer på Fornebu – et lokale tilgjengelig for alle enten man kommer til fots, med offentlig transport eller i bil.

Kommunen, politikere og utbyggere har ikke prioritert møteplasser under tak på Fornebu.

Les mer »

SEMESTERSTART

Semesterstarten nærmer seg! Vi gleder oss til gode gjensyn og en meget innholdsrik forelesningsrekke denne våren. Ses vi?

Les mer »

GOD JUL og GODT 2023

Om få dager “snur” solen, og dagene blir lengre minutt for minutt. Vi går mot lysere tider! Måtte det også gjelde geopolitisk!

Les mer »

SEMESTERSTART

Endelig! Vi er klare for semesterstart den 23. august! Vi gleder oss til gode gjensyn og den meget innholdsrike forelesningsrekken vi tilbyr denne høsten. Kommer du?

Les mer »

SOMMER

Et innholdsrikt semester er tilbakelagt. Hav, ekstremisme, pandemi, jazz, teater – fortid og nåtid – viser noe av vår bredde når det gjelder forelesninger.

Les mer »

VELKOMMEN TIL NYTT SEMESTER

Nok en annerledes-jul er tilbakelagt, og vi går optimistiske inn i 2022 med håp om et normalår om ikke lenge. Likevel må vi fortsatt belage oss på å overholde de til enhver tid gjeldende koronarestriksjoner.

Les mer »
Skroll til toppen