Fra FSU

KONTINGENT 2024

Nok et korona-år er på hell, og 2022 er rett rundt hjørnet. Dermed er det tid for å betale årskontingent. Fristen er 31.12.

Les mer »

SEMESTERSTART

En lang sommerferie er nærmer seg slutten, og vi ønsker velkommen til høstens innholdsrike program med oppstart 22. august. FSU har et variert tilbud også denne høsten. Dermed noe for enhver smak, håper vi. Vår nettside vil alltid være oppdatert. Endringer i programmet kan forekomme – som ny dato for

Les mer »

SOMMER

Et meget innholdsrikt semester er tilbakelagt. Krigsforbrytelser, kriminalomsorg, kjernekraft og stamceller – fortid, nåtid og fremtid i Kina, Syria og Finland – viser noe av vår bredde når det gjelder forelesninger.

Les mer »

ÅRSMØTE 2023 – PROTOKOLL

FSUs årsmøte 2023 ble avholdt 28. mars i Fornebupilotens lokale. 26 stemmeberettigede medlemmer møtte. Tatt i betraktning at en stor andel av våre 511 medlemmer er nyinnmeldte, kunne dette antallet vært høyere. Vedtektenes krav er imidlertig oppfylt. Gjeldende vedtekter ble fulgt med hensyn til innkalling, frist for innmelding av saker

Les mer »

Når kommer flerbrukshuset?

FSU beklager sterkt at det ikke er et større lokale vi kan disponere for våre arrangementer på Fornebu – et lokale tilgjengelig for alle enten man kommer til fots, med offentlig transport eller i bil.

Kommunen, politikere og utbyggere har ikke prioritert møteplasser under tak på Fornebu.

Les mer »

SEMESTERSTART

Semesterstarten nærmer seg! Vi gleder oss til gode gjensyn og en meget innholdsrik forelesningsrekke denne våren. Ses vi?

Les mer »

GOD JUL og GODT 2023

Om få dager “snur” solen, og dagene blir lengre minutt for minutt. Vi går mot lysere tider! Måtte det også gjelde geopolitisk!

Les mer »

SEMESTERSTART

Endelig! Vi er klare for semesterstart den 23. august! Vi gleder oss til gode gjensyn og den meget innholdsrike forelesningsrekken vi tilbyr denne høsten. Kommer du?

Les mer »

SOMMER

Et innholdsrikt semester er tilbakelagt. Hav, ekstremisme, pandemi, jazz, teater – fortid og nåtid – viser noe av vår bredde når det gjelder forelesninger.

Les mer »
Skroll til toppen