Fra FSU

SEMESTERSTART

Semesterstarten nærmer seg! Vi gleder oss til gode gjensyn og en meget innholdsrik forelesningsrekke denne våren. Ses vi?

Les mer »

GOD JUL og GODT 2023

Om få dager “snur” solen, og dagene blir lengre minutt for minutt. Vi går mot lysere tider! Måtte det også gjelde geopolitisk!

Les mer »

SEMESTERSTART

Endelig! Vi er klare for semesterstart den 23. august! Vi gleder oss til gode gjensyn og den meget innholdsrike forelesningsrekken vi tilbyr denne høsten. Kommer du?

Les mer »

SOMMER

Et innholdsrikt semester er tilbakelagt. Hav, ekstremisme, pandemi, jazz, teater – fortid og nåtid – viser noe av vår bredde når det gjelder forelesninger.

Les mer »

VELKOMMEN TIL NYTT SEMESTER

Nok en annerledes-jul er tilbakelagt, og vi går optimistiske inn i 2022 med håp om et normalår om ikke lenge. Likevel må vi fortsatt belage oss på å overholde de til enhver tid gjeldende koronarestriksjoner.

Les mer »

GOD JUL og GODT 2022

Vi har alle måttet legge om livsstilen og sette mange av våre aktiviteter på vent også i 2021. FSU fulgte strenge smittevernregler med meter’n, håndsprit og redusert antall deltakere så lenge det var myndighetenes krav. I høst var våre aktiviteter etter hvert i full gang igjen.

Les mer »

KONTINGENT 2022

Nok et korona-år er på hell, og 2022 er rett rundt hjørnet. Dermed er det tid for å betale årskontingent. Fristen er 31.12.

Les mer »
Scroll to Top