Nyheter

Meter’n er fjernet

Regjeringen kom i dag med en gladmelding etter 561 dager med koronarestriksjoner. Alle restriksjoner oppheves med virkning fra 25.9 kl. 16:00.

Les mer »

SEMESTERSTART

Endelig! Vi gleder oss til semesterstart tirsdag 17. august og den meget innholdsrike forelesningsrekken vi kan tilby våre medlemmer denne høsten. Selvom de fleste av oss er fullvaksinerte, følger vi våre smittevernrutiner med fokus på meter’n, antibac og anviste plasser. Det skal være trygt å gå på våre forelesninger.

Les mer »

GOD PÅSKE

Ingen hadde vel trodd at vi skulle ha koronarestriksjoner fremdeles da pandemien dukket opp i fjor – Heldigvis, vil nok mange mene! Hadde vi klart å beholde dugnadsånden med en så lang tidshorisont, mon tro?

Les mer »

PAUSE i MARS

Vi har dessverre måttet trykke på pauseknappen. Koronatallene er ikke gode, og vaksinene lar vente på seg.

Les mer »

23.2 UTSATT – Kokkvold om ytringsfrihet

Koronaen gir seg ikke foreløpig, men vi er på oppløpssiden! Tall går nedover, men mutanter dukker dessverre opp. Trøsten er vaksiner og stadig lysere dager. Men strenge restriksjoner må fremdeles etterleves. Derfor utsettes forelesningen til Per Edgar Kokkvold tirsdag 23.2 inntil videre.

Les mer »

EKSKLUSIVT TILBUD til våre medlemmer

Sommeren nærmer seg, og det er dessverre lenge siden vår siste forelesning denne våren. I påvente av en innholdsrik FSU-høst, tilbyr vi våre medlemmer en musikalsk reise til Amerika med Helge Jordal.

Les mer »
Rull til toppen