Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Odd Einar Dørum – Hvor står de liberale verdier i dagens samfunn?

Fornebupiloten Fornebu S

Odd Einar Dørum har gjennom mer enn femti år vært en av Venstres og de liberale verdiers fremste talsmenn i norsk politikk. Få dager før han fyller 80 år, kommer Dørum til FSU for å tenke høyt om hvordan det står til med de liberale verdiene i dagens samfunn.

Sunniva Engh – Hvor går India; nasjonalt og i forhold til omverdenen?

Fornebupiloten Fornebu S

Engh er D.Phil. i moderne historie fra Universitetet i Oxford (2006) med avhandlingen 'Population Control in the 20th Century: Scandinavian Aid to the Indian Family Planning Programme'. Hun er også M.Phil. i økonomisk og sosial historie (2000), Universitetet i Oxford.

Knut Storberget – Forsvarskommisjonen 2023

Fornebupiloten Fornebu S

Vi får besøk av statsforvalter Knut Storberget som ledet Forvarskommisjonen. Denne vurderte sikkerhets- og forsvarspolitiske veivalg og prioriteringer for Norge i et 10-20 års perspektiv, og det er således et meget aktuelt tema Storberget skal foredra om.

Lars Klevstrand – Viseskatter

Fornebupiloten Fornebu S

Lars Klevstrand tilhører de politisk bevisste visesangere som slo igjennom i siste halvdel av 1960-årene

Erik Møse – FNs undersøkelseskommisjon for Ukraina

Fornebupiloten Fornebu S

Erik Møse er formentlig den dommer i Norge som har bredest internasjonal erfaring.

Fra Borgarting lagmannsrett reiste han i 1999 til Arusha i Tanzania for å ta sete i den særskilte domstol, oppnevnt for å behandle menneskerettighetsbrudd og krigsforbrytelser i Rwanda.

Per Christian Revholt – Minner fra Grava

Fornebupiloten Fornebu S

En kjærlighetserklæring om kunstens nødvendighet, sett fra en kapellmesters ståsted i orkestergraven. Først og fremst fra Nationaltheatret, men også fra andre teatre i inn og utland.

STUDIETUR – UTØYA

.22.7.2011 ble Utøya åstedet for Norgeshistoriens verste terrorangrep da AUF sin sommerleir ble angrepet av en høyreekstrem terrorist. I dag er Utøya en åpen, tilgjengelig og inkluderende arena for å engasjere, lære og minne.

Skroll til toppen