Praktisk informasjon om våre forelesninger

Ingen forhåndspåmelding

Det er ingen påmelding til våre forelesninger! Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det deles ut nummerlapper til de som kommer tidlig så man slipper å stå i kø. Kølappen garanterer plass så lenge du er ved inngangen mellom 10:30 og 10:45. Les mer om dette nedenfor.

Tidsplan for arrangementer

  • 10.00 Registrering av deltakere starter. Nummerlapper deles ut. Med nummerlapp er du garantert en plass mellom 10:30 og 10:45, og du kan fritt bevege deg i nabolaget mens du venter på at dørene åpnes 10:30.
  • 10.30 Dørene åpnes for deltakere med kølapp / betalende medlemmer. Deltakerne henvises til ledig plass som må beholdes til forelesningen er slutt. Vi begynner med første rad og fyller stolrad etter stolrad bakover i lokalet. Etter forelesningen begynner vi med bakerste stolrad.
  • 10:45 Salg av ledige plasser til ikke-medlemmer begynner. Har du kølapp, men kommer senere enn 10:45, er du ikke lenger garantert plass.
  • 11.00 Forelesningen begynner
  • 12.30 Arrangementet avsluttes

OBS! Har du vært tidlig ute og fått kølapp MÅ DU være på plass senest 10:45 – Da begynner vi å selge plasser til ventekøen, og du er ikke lenger garantert plass selv om du har kølapp. Du kan lese mer om dette her.

Er du nytt medlem anbefaler vi deg å lese informasjonen på denne siden: “Praktisk informasjon om våre forelesninger“.

For å gjøre registreringsprosessen på forelesningene så effektiv som mulig, benyttes registrering av deltakere (QR-koder). Ditt digitale medlemskort er tilgjengelig på din medlemsside etter innlogging. Har du problemer med å hente frem ditt digitale medlemskort, anbefaler vi at du møter opp tidlig så vi kan hjelpe deg.

Les også informasjonen på siden: Digitalt medlemskort med QR-kode

Vi vil fortsatt filme forelesningene og gjøre disse tilgjengelige på medlemssiden “Min side” slik at du kan se videoopptakene på mobil, nettbrett og PC/MAC i en begrenset tidsperiode. Vi vil gjøre vårt ytterste for gode gjensyn, gode opplevelser og ny kunnskap/innsikt innenfor trygge rammer.

Skroll til toppen