VELKOMMEN 8. FEBRUAR – Anders Ravik Jupskås: Høyreekstremisme og populisme i Europa

Endelig større handlingsrom slik at det blir plass til flere tilhørere når høyreekstremisme og populisme er temaet kommende uke!

Som dere vet, er det imidlertid fremdeles noen nasjonale smittevernregler som må følges. Det blir ikke meter’n mellom stolene denne gangen siden vi sitter på faste tilviste plasser og våre verter viser til plasser. Publikum sitter på en fast plass under hele forelesningen.

FSU er pålagt å legge til rette for at det er mulig å holde avstand ellers i og utenfor lokalet vårt. Siden meter’n lett kan bli i korteste laget ved inn- og utmarsj, ber vi dere om å bruke munnbind når dere ikke sitter på tilvist plass. Det skal være trygt å delta på FSUs arrangementer.

FSU har utarbeidet særskilte rutiner for å ivareta nødvendige smittevernhensyn.

VIKTIG: ENHVER SOM KJENNER TEGN PÅ FORKJØLELSE, LUFTVEISSYMPTOMER, INFLUENSASYMPTOMER ELLER NEDSATT ALLMENNTILSTAND, MÅ HOLDE SEG HJEMME.

QR-kode. Gyldig medlemskort for 2022 er tilgjengelig på medlemssiden “Min side” etter innlogging. Logg inn med e-postadresse og passord. Trykk på Vis Digitalt Medlemskort. Ta gjerne skjermbilde av medlemskortet – eller lag utskrift – slik at du har det lett tilgjengelig for fremvisning for inngangsregistrering. Har du problemer med å hente frem ditt digitale medlemskort, anbefaler vi at du møter opp tidlig så vi kan hjelpe deg.

Ingen påmelding! Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder.

  • 10.00 Registrering av deltakere starter. QR-koder fremvises. Nummerlapper deles ut. Dermed er du garantert en plass og kan fritt bevege deg i nabolaget mens du venter.
  • 10.30 Dørene åpnes. Deltakerne henvises til ledig plass som må beholdes til forelesningen er slutt. Vi begynner med første rad og fyller stolrad etter stolrad bakover i lokalet. Etter forelesningen begynner vi med bakerste stolrad.
  • 11.00 Forelesningen begynner

Siden lokalets kapasitet begrenser antall deltakere, vil vi fortsatt filme forelesningene og gjøre disse tilgjengelige på medlemssiden “Min side” slik at du kan se videoopptakene på mobil, nettbrett og PC/MAC i en begrenset tidsperiode.

VELKOMMEN TIL FSU-FORELESNINGENE. Vi vil gjøre vårt ytterste for gode gjensyn, gode opplevelser og ny kunnskap/innsikt innenfor trygge rammer.

Skroll til toppen