VELKOMMEN 25. JANUAR – Nina Jensen: Havet og planeten

Endelig semesterstart! Vi gleder oss til endelig å kunne møte gamle og nye medlemmer tirsdag 25. januar.

Som dere vet, er det fremdeles nasjonale smittevernregler som må følges. Dermed må vi begrense antallet til 50 deltakere denne gangen, gjeninnføre meter’n og håndsprit samt oppfordre til å bruke munnbind. Vi har anviste plasser. Det skal være trygt å delta på FSUs arrangementer.

FSU har utarbeidet særskilte rutiner for å ivareta nødvendige smittevernhensyn.

VIKTIG: ENHVER SOM KJENNER TEGN PÅ FORKJØLELSE, LUFTVEISSYMPTOMER, INFLUENSASYMPTOMER ELLER NEDSATT ALLMENNTILSTAND, MÅ HOLDE SEG HJEMME.

QR-kode. Gyldig medlemskort for 2022 er tilgjengelig på medlemssiden “Min side” etter innlogging. Logg inn med e-postadresse og passord. Trykk på Vis Digitalt Medlemskort. Ta gjerne skjermbilde av medlemskortet – eller lag utskrift – slik at du har det lett tilgjengelig for fremvisning for inngangsregistrering. Har du problemer med å hente frem ditt digitale medlemskort, anbefaler vi at du møter opp tidlig så vi kan hjelpe deg.

Ingen påmelding! Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder.

  • 10.00 Registrering av deltakere starter. Nummerlapper deles ut. Dermed er du garantert en plass og kan fritt bevege deg i nabolaget mens du venter.
  • 10.30 Dørene åpnes. Deltakerne henvises til ledig plass som må beholdes til forelesningen er slutt. Vi begynner med første rad og fyller stolrad etter stolrad bakover i lokalet. Etter forelesningen begynner vi med bakerste stolrad.
  • 11.00 Forelesningen begynner

Siden deltakerantallet nå bare blir halvparten av den kapasiteten lokalet har, vil vi fortsatt filme forelesningene og gjøre disse tilgjengelige på medlemssiden “Min side” slik at du kan se videoopptakene på mobil, nettbrett og PC/MAC i en begrenset tidsperiode.

VELKOMMEN TIL FSU-FORELESNINGENE. Vi vil gjøre vårt ytterste for gode gjensyn, gode opplevelser og ny kunnskap/innsikt innenfor trygge rammer.

Skroll til toppen