DESSVERRE ikke VIDEO fra 25.1

FSU beklager at videopptaket av Nina Jensens glimrende forelesning, Havet og planeten, dessverre ikke blir tilgjengelig grunnet en teknisk feil i forbindelse med filmingen.

Som kjent, filmer vi våre forelesninger slik at våre medlemmer kan se dem på PC/Mac, nettbrett eller mobil i ettertid. Koronarestriksjoner og lokalets begrensninger og derav begrenset deltakerantall kompenseres dermed med tilgjengelige videoopptak i et begrenset antall uker.

Vi har fulgt godt innarbeidede prosedyrer og har hittil publisert hele 25 videoer uten problemer. MEN DESSVERRE IKKE DENNE GANGEN! Stor var derfor vår overraskelse da vi oppdaget at lyden hadde forsvunnet fra opptaket.

Dette var vår etterlengtede semesterstart, dog med et begrenset antall deltakere. Derfor hadde vi alle store forventninger til videoopptaket slik at vi likevel kunne nådd ut til alle våre medlemmer med Nina Jensens forelesning.

Vi vet at veldig mange nå er skuffet, og det er vi også.

Vi beklager sterkt det som har skjedd, men håper vi kan invitere Nina Jensen tilbake til FSU ved en senere anledning slik at flere kan få innblikk i den interessante forskningen hun er med på og legger til rette for.

Skroll til toppen