VELKOMMEN 22. FEBRUAR – Tor Bukkvoll om UKRAINA

Dagens smittevernregler gir oss større handlingsrom og dermed plass til flere tilhørere når den spente situasjonen i UKRAINA er temaet kommende uke!

Ingen påmelding! Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Er du sent ute, kan vi ikke garantere ledig plass.

Som dere vet, har myndighetene nå fjernet kravet om meter’n og munnbind, men sunn fornuft gjelder fortsatt! Vi vil gjøre vårt ytterste for at det skal være trygt å delta på FSUs arrangementer og oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre.

FSU har utarbeidet særskilte rutiner for å ivareta nødvendige smittevernhensyn.

VIKTIG: ENHVER SOM KJENNER TEGN PÅ FORKJØLELSE, LUFTVEISSYMPTOMER, INFLUENSASYMPTOMER ELLER NEDSATT ALLMENNTILSTAND, MÅ HOLDE SEG HJEMME.

QR-kode. Gyldig medlemskort for 2022 er tilgjengelig på medlemssiden “Min side” etter innlogging. Logg inn med e-postadresse og passord. Trykk på Vis Digitalt Medlemskort. Ta gjerne skjermbilde av medlemskortet – eller lag utskrift – slik at du har det lett tilgjengelig for fremvisning for inngangsregistrering. Har du problemer med å hente frem ditt digitale medlemskort, anbefaler vi at du møter opp tidlig så vi kan hjelpe deg.

  • 10.00 Registrering av deltakere starter. QR-koder fremvises. Nummerlapper deles ut. Dermed er du garantert en plass og kan fritt bevege deg i nabolaget mens du venter.
  • 10.30 Dørene åpnes. Deltakerne henvises til ledig plass. Vi begynner med første rad og fyller stolrad etter stolrad bakover i lokalet. Etter forelesningen begynner vi med bakerste stolrad.
  • 11.00 Forelesningen begynner

Siden lokalets kapasitet begrenser antall deltakere, vil vi fortsatt filme forelesningene og gjøre disse tilgjengelige på medlemssiden “Min side” slik at du kan se videoopptakene på mobil, nettbrett og PC/MAC i en begrenset tidsperiode.

VELKOMMEN TIL FSU-FORELESNINGENE. Vi vil gjøre vårt ytterste for gode gjensyn, gode opplevelser og ny kunnskap/innsikt innenfor trygge rammer.

Skroll til toppen