SEMESTERSTART

Endelig! Vi gleder oss til semesterstart tirsdag 17. august og den meget innholdsrike forelesningsrekken vi kan tilby våre medlemmer denne høsten. Selvom de fleste av oss er fullvaksinerte, følger vi selvfølgelig våre smittevernrutiner med fokus på meter’n, antibac og anviste plasser. Det skal være trygt å gå på våre forelesninger.

FSU har utarbeidet særskilte rutiner for å ivareta nødvendige smittevernhensyn.

VIKTIG: ENHVER SOM KJENNER TEGN PÅ FORKJØLELSE, LUFTVEISSYMPTOMER, INFLUENSASYMPTOMER ELLER NEDSATT ALLMENNTILSTAND, MÅ HOLDE SEG HJEMME. VI HAR ALLE ET ANSVAR FOR AT ANDRE IKKE BLIR SMITTET. DETTE MÅ VI HA RESPEKT FOR OG I PRAKSIS ETTERLEVE. DU MÅ OGSÅ BLI HJEMME HVIS DU ER I KARANTENE.

For å gjøre registreringsprosessen på forelesningene så effektiv som mulig, benyttes registrering av deltakere (QR-koder). Ditt digitale medlemskort er tilgjengelig på din medlemsside etter innlogging. Har du problemer med å hente frem ditt digitale medlemskort anbefaler vi at du møter opp tidlig så vi kan hjelpe deg.

Dørene åpnes kl 10.30. Totalt håper vi å få plass til ca 70 medlemmer med meter-avstanden ivaretatt. Siden deltakerantallet nå bare blir halvparten av den kapasiteten lokalet har, vil vi fortsatt filme forelesningene og gjøre disse tilgjengelige på medlemssiden “Min side” slik at du kan se videoopptakene på mobil, nettbrett og PC/MAC i en begrenset tidsperiode.

VELKOMMEN TIL FSU-FORELESNINGENE. Vi vil gjøre vårt ytterste for gode gjensyn, gode opplevelser og ny kunnskap/innsikt innenfor trygge rammer.

Skroll til toppen