DIGITALT MEDLEMSKORT

I forbindelse med foredragene og kravet om registrering av alle som deltar på arrangementer, innfører vi nå en nyvinning med digitale medlemskort (med QR-kode), for å gjøre registreringsprosessen på arrangementene så effektiv som mulig, uten bruk av blyant og papir.

QR-koden er en effektiv metode for å registrere deltagere på våre arrangementer slik at medlemmene kommer raskt inn på arrangementet. Samtidig får vi på en enkel måte registrert alle som er til stede, slik smittevern-loven nå krever.

Hva er et digitalt medlemskort?

Det digitale medlemskortet er en QR-kode, slik som den i bildet til denne artikkelen. Når vi skanner den, får vi registrert nødvendig kontaktinfo på hvert medlem som vil inn på våre arrangementer. 

Din QR-kode ligger inne på din personlige medlemsside på fsuni.no under menyvalget “Min side”.

Hvordan får jeg tak i den?

Medlemmene får tak i sin QR-kode ved å logge seg inn på medlemssiden på vår nettside fsuni.no på mobilen, slik at de kan vise frem det digitale medlemskortet ved ankomst til arrangementet. 

Når kan jeg prøve dette?

Alle våre medlemmer får i disse dager en e-post med oppskrift på hvordan de kan prøve ut dette ved å logge seg inn på “Min side” på fsuni.no og se hvor det digitale medlemskortet ligger. De vil dermed kunne forberede seg til de skal på sitt første arrangement nå i høst.

Vi anbefaler alle medlemmer å lese e-posten nøye, følge instruksjonene og kontrollere at de ser det digitale medlemskortet sitt. 

Det er hjelp å få hvis du trenger det

Hvis du trenger hjelp, kan du komme mellom 09.00 og 10.00 på arrangementsdagen for å få hjelp med innlogging, og lære hvordan du henter ut medlemskortet. Husk å ta med en lapp med e-post/passord om du ikke husker dette.

Hvorfor sendes ikke medlemskortet i posten?

Nyvinningen med digitalt medlemskort gjør vi av flere grunner. Skanning av QR-kode er en kontaktløs form for registrering av oppmøte. Det er også en mye raskere metode ved innslipp til arrangementer enn å kontrollere medlemskort og så finne frem på våre medlemslister for avkryssing.

Kortet er digitalt både for å minimere kostnader med produksjon og utsendelse, og fordi man da ikke kan miste det. Så lenge man har en mobil, og kan logge inn på medlemssiden på fsuni.no, har man tilgang til kortet.

Hvis man ønsker å lagre QR-koden på telefonen, f.eks i bildegalleriet, kan man få hjelp til å gjøre dette i forkant av arrangementet. Det er også mulig å logge seg inn på medlemssiden på PC eller Mac, og laste ned kortet som et pdf-dokument, hvis man heller vil skrive det ut og ta med utskriften på arrangementet.

Vi håper alle stiller seg positive til å lære å bruke de nye digitale medlemskortene og være med på å lage effektive, trygge arrangementer for alle våre medlemmer.

Skroll til toppen