Betaling av medlemskap for 2020 på fsuni.no

Velkommen til et nytt år med Fornebu senioruniversitet.

Nytt av året: betaling av medlemskap på fsuni.no

Vi har en ny webside, https://www.fsuni.no, med en egen side, «Min side», hvor du må betale for medlemskap 2020, samt studieturer når disse blir tilgjengelig.

Hvordan går jeg frem for å fornye medlemskapet mitt?

Du som har vært medlem i 2019 vil i løpet av et par dager motta en e-post med instruksjoner på hvordan du oppretter passord for «Min side», logger inn og betaler for medlemskapet ditt for 2020.

Dette er lagt opp så enkelt som mulig, samtidig som sikkerheten er ivaretatt. Derfor må du opprette et passord for din side, for så å logge inn med din e-postadresse og ditt nyvalgte passord. Så kan du betale for medlemskap 2020. Alt dette vil du få detaljerte instruksjoner om i e-posten.

Skulle du allikevel oppleve problemer, eller trenge hjelp, kan du kontakte oss på post@fsuni.no så vil vi bistå med hjelp.

Betalingsfrist:

Når du mottar denne e-posten, har du 14 dager på deg til å betale for medlemskap for 2020. Etter dette vil muligheten for å opprette nytt passord på «Min side» forsvinne, og du får ikke fornyet medlemskapet for 2020. Det er derfor lurt å fornye medlemskapet ditt så fort som mulig.

Ønsker du ikke lenger å være medlem?

Send en e-post til post@fsuni.no og gi oss beskjed om at du ikke ønsker å fornye medlemskapet ditt.
Da sletter vi din kontaktinformasjon fra vårt register og på websiden. Hvis du senere ønsker å bli medlem igjen, må du melde deg på ventelisten og vente på en ledig plass.

Jeg vil gjerne bli medlem, hvordan går jeg frem?

I hovedmenyen på websiden her er det en grønn knapp som heter «Bli medlem». Klikk på denne, les informasjonsteksten og følg instruksjonene for å bli registrert på ventelisten. Sitter du på mobil eller nettbrett, ligger «Bli medlem»-menypunktet i hovedmenyen som du åpner opp ved å klikke på symbolet som består av 3 streker rett ved logoen.

Med vennlig hilsen
Fornebu senioruniversitet

Skroll til toppen