SOMMER

Et innholdsrikt semester er tilbakelagt. Hav, ekstremisme, pandemi, jazz, teater – fortid og nåtid – viser noe av vår bredde når det gjelder forelesninger.

Lite ante vi om hvor dagsaktuell en FSU-forelesning kunne være da vi i fjor høst planla vårprogrammet. Ukraina var tema den 22. februar, og alle vet hva som skjedde den 24.

Norgeshistorie, teaterhistorie og Fornebu-historie har også falt i smak. Det blir interessant å følge vårt Fornebu-seminar utover høsten. Dette seminaret er det første i regi av FSU, og vi planlegger flere seminarrekker.

Har du gått glipp av noen forelesninger, kan du fremdeles se de siste forelesningene ved å logge inn på https://www.fsuni.no/min-side/

Nedenfor finner dere en oversikt over vårt høstprogram. For ytterligere opplysninger om de forskjellige forelesningene, vises det til vår nettside https://www.fsuni.no/arrangementer/

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer og velkommen tilbake til våre forelesninger. Vi gleder oss til å møtes igjen. Følg med på vår hjemmeside https://www.fsuni.no/ som alltid vil være oppdatert når det gjelder våre arrangementer.

Sommerhilsen fra Styret

Skroll til toppen