KONTINGENT 2024

Et meget innholdsrikt FSU-år er på hell, og 2024 er rett rundt hjørnet. Dermed er det tid for å betale årskontingent. Fristen er 31.12.

Vårens innholdsrike program vil være tilgjengelig på vår nettside og blir oppdatert straks våre forelesere har bekreftet tittel/innhold. Vi tar sikte på to forelesninger i måneden og dermed totalt 13 forelesninger kommende semester. I tillegg har vi allerede berammet 2 studieturer. Det kan bli flere arrangementer så følg med på vår hjemmeside som alltid vil være oppdatert når det gjelder våre aktiviteter.

Kontingenten for 2024 er 500 kroner. For dette beløpet får du tilgang til langt flere arrangementer enn tidligere år. Videoopptak av forelesninger vil være tilgjengelige i en begrenset periode – en fin mulighet til å få med seg forelesingen skulle du være forhindret fra å møte eller ønske en reprise.

KLIKK HER for å betale kontingenten elektronisk via Min side.

Vi anbefaler å betale snarest mulig. Fristen er senest 31. desember. Da vil din QR-kode være oppdatert i tide til vårens første forelesning tirsdag 16. januar.

MERK: Betaler du ikke innen fristen 31.12, vil du automatisk miste ditt medlemskap ved nyttår.

Skroll til toppen