KONTINGENT 2022

Nok et korona-år er på hell, og 2022 er rett rundt hjørnet. Dermed er det tid for å betale årskontingent. Fristen er 31.12.

Vi har alle måttet legge om livsstilen og sette mange av våre aktiviteter på vent også i 2021. FSU fulgte strenge smittevernregler med meter’n, håndsprit og redusert antall deltakere så lenge det var myndighetenes krav. Dessverre ble det noen utsettelse også i år.

For å ta igjen det tapte, har vi hatt forelesinger nesten hver eneste tirsdag denne høsten. Studieturer ble ikke gjennomført, men vi håper det blir mulig i 2022.

Vårens innholdsrike program ligger på vår nettside og blir oppdatert straks våre forelesere har bekreftet tittel/innhold. Vi tar sikte på to forelesninger i måneden og dermed totalt 12 forelesninger kommende semester.

Kontingenten for 2022 er 500 kroner. For dette beløpet får du tilgang til langt flere arrangementer enn tidligere år. Videoopptak av forelesninger vil være tilgjengelige i en begrenset periode.

KLIKK HER for å betale kontingenten elektronisk via Min side.

Vi anbefaler å betale snarest mulig. Fristen er senest 31. desember. Da vil din QR-kode være oppdatert i tide til vårens første forelesning tirsdag 11. januar.

MERK: Betaler du ikke innen fristen 31.12, vil du automatisk miste ditt medlemskap ved nyttår.

Skroll til toppen