GOD JUL og GODT 2022

Vi har alle måttet legge om livsstilen og sette mange av våre aktiviteter på vent også i 2021. FSU fulgte strenge smittevernregler med meter’n, håndsprit og redusert antall deltakere så lenge det var myndighetenes krav. I høst var våre aktiviteter etter hvert i full gang igjen.

Hvem hadde trodd at vi nok en gang må ta meter’n og munnbindet i bruk nå på tampen av året. Dermed måtte semesterets forelesning av Are Brean om Musikk og hjernen dessverre utsettes til våren.

Om få dager “snur” solen, og dagene blir lengre minutt for minutt. Vi går mot lysere tider! Måtte dette også gjelde de nye pandemiutfordringene slik at vi kan fortsette å møtes ansikt til ansikt på våre tirsdager over nyttår.

FSUs vårsemester er meget innholdsrikt, og oversikten over våre forelesinger blir oppdatert straks våre forelesere bekrefter tittel/innhold.

Alle våre medlemmer og de på ventelisten skal nå ha mottatt informasjon om innbetaling av kontingent for neste år. Har du ikke allerede betalt, oppfordres du til raskest mulig å betale slik at du kan nyte godt av våre arrangementer i 2022.

Vi ønsker alle en FREDELIG JUL og et GODT, NYTT ÅR.

Optimistisk hilsen STYRET

Skroll til toppen