SEMESTERSTART

En lang sommerferie er nærmer seg slutten, og vi ønsker velkommen til høstens innholdsrike program med oppstart 22. august.

FSU har et variert tilbud også denne høsten. Dermed noe for enhver smak, håper vi.

Vår nettside vil alltid være oppdatert. Endringer i programmet kan forekomme – som ny dato for Kåre Conradi den 10.10 – og det kan bli flere arrangementer i tillegg til de som nå står på plakaten.

Følg med på vår hjemmeside https://www.fsuni.no/arrangementer/ for ytterligere informasjon om våre arrangementer fremover! Som dere vet, offentliggjør vi datoer for kommende forelesninger straks vi har fått bekreftet foreleser og tema. Vi er allerede i gang med vårsemesteret.

E-POSTER med opplysninger om kommende arrangementer vil heretter normalt bare bli sendt til våre medlemmer månedsvis. Husk at det kan skje endringer på kort varsel! Vår nettside https://www.fsuni.no/ vil alltid være oppdatert når det gjelder våre arrangementer og annen informasjon til våre medlemmer.

VIDEO Vi vil fortsatt gjøre videoopptak av våre forelesninger slik at våre medlemmer kan se dem for en begrenset periode på https://www.fsuni.no/min-side/. Dette vil dog ikke gjelde kulturelle arrangementer som 10.10 med Kåre Conradi og 12.12 med Lars Klevstrand.

VELKOMMEN 22. AUGUST når norsk skipsfart er på programmet.

Hilsen STYRET

Skroll til toppen