KONTINGENT 2021

Et utfordrende år er på hell, og 2021 er rett rundt hjørnet. Dermed er det tid for å betale årskontingent igjen.

Vi har alle måttet legge om livsstilen og sette mange av våre aktiviteter på vent i 2020. FSU har fulgt strenge smittevernregler med meter’n, håndsprit og redusert antall deltakere. Dessverre ble det avlysninger både i våres og i høst. Til tross for dette fikk vi gjennomført 7 av våre opprinnelig planlagte 10 arrangementer ved å øke møtefrekvensen i høst. Videoopptak fra høstens forelesninger gir i tillegg alle mulighet til å oppleve disse på mobil, nettbrett eller PC i egen stue. Studieturer ble ikke gjennomført.

Vårens innholdsrike program ligger allerede på vår nettside, og vi har mye forskjellig å by på. Som dere ser, blir det to forelesninger i måneden og dermed totalt 12 forelesninger kommende semester. Så er det bare å håpe at KORONAen ikke stikker kjepper i hjulene for oss.

Kontingenten for 2021 er 500 kroner. For dette beløpet får du tilgang til langt flere arrangementer enn tidligere år. Videoopptak av vårens forelesninger vil også bli tilgjengelige.

KLIKK HER for å betale kontingenten elektronisk via Min side.

Vi anbefaler å betale snarest mulig, og fristen er senest 31. desember. Da vil din QR-kode være oppdatert i tide til vårens første forelesning tirsdag 12. januar. Vi gleder oss til å treffes igjen!

Skroll til toppen