GOD JUL og GODT 2023

Om få dager “snur” solen, og dagene blir lengre minutt for minutt. Vi går mot lysere tider! Måtte det også gjelde geopolitisk!

En sjarmerende gruppe fra Storøya barnehage og de tre svært dyktige sangere og musikere i gruppen Gutta på skauen skapte en stemningsfull avslutning på FSUs høstsemester 13. desember.

I anledning dagen fremførte barnehagebarna tre vers av Luciasangen. Gutta på skauen ga de fremmøtte en litt annerledes julekonsert med egenkomponerte julesanger og humørfylte innslag fra krigens dager. Med operasanger Per Vollestad i spissen ga gruppen til beste et variert program med utsøkte musikalske arrangementer og opplesninger til publikums store tilfredshet.        

Våre forelesninger i 2022 har dekket et vidt spekter innen humaniora, statsvitenskap og naturvitenskap. Konserter har vi også hatt på programmet.

FSUs vårsemester blir også meget innholdsrikt, og oversikten over våre forelesinger er klar. Det er mye å glede seg til.

Vi starter opp igjen 24. januar. Hvis savnet blir stort, er det bare å ta en titt på videoopptak av de siste forelesningene i høst. Du finner dem på MIN SIDE.

Tomm Kristiansen besøkte FSU våren 2021. Afrika en vakker dag var tittelen på hans forelesning. Kristiansens eminente fortellerstemme forstummet da han døde brått for noen uker siden. Vi ønsker derfor å gi våre medlemmer anledning til å se og høre hans hyllest til Afrika på nytt. Videoopptaket fra denne forelesning er nå tilgjengelig igjen for en begrenset periode på MIN SIDE.

Alle våre medlemmer og de 150 første på ventelisten skal nå ha mottatt informasjon om innbetaling av kontingent for neste år. Har du ikke allerede betalt, oppfordres du til raskest mulig å betale slik at du kan nyte godt av våre arrangementer i 2023.

Vi ønsker alle en FREDELIG JUL og et GODT 2023.

Optimistisk hilsen STYRET

Skroll til toppen