Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Wilhelm Kiil Rød – Gode mål, dårlig måloppnåelse: Norsk klimapolitikk og elektrifiseringen av samfunnet anno 2024

8. oktober | 11:00 - 12:30

Norsk og europeisk klimapolitikk har en overordnet utfordring: vi har satt oss noen ambisiøse mål som krever at vi utvikler energisystemet i et tempo vi aldri tidligere har opplevd.

Klarer vi å elektrifisere samfunnet og kutte utslipp i tråd med målene vi har satt oss? Hvordan henger utslippskutt og industriutvikling sammen? Og hva er konsekvensene av beslutningsvegringen vi opplever på klimaområdet? Dette er noen av de spørsmålene og utviklingstrekkene Wilhelm Kill Rød vil behandle i sin forelesning.

I sin stilling som leder for samfunnskontakt jobber Wilhelm Kiil Rød med St1s fornybarprosjekter i Norge. Hans bakgrunn er en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

St1 som nordisk energikonsern har sitt utgangspunkt innen foredling og salg av oljeprodukter til den nordiske transportsektoren. St1s visjon er å være ledende på produksjon og salg av CO2-bevisst energi, og i praksis følges dette opp med fornybarinvesteringer. Over de siste 6 årene har investeringer i fornybarprosjekter stått for 40 % av selskapets investeringer.

Detaljer

Dato:
8. oktober
Tid
11:00 - 12:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Fornebupiloten
Fornebu S + Google-kart
Skroll til toppen