Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Håvard Narum – Lokalvalget dagen derpå

12. september 2023 | 11:00 - 12:30

 

Kommune- og fylkestingsvalget 10. og 11. september ligger an til å bli meget spennende. Det kan bli maktskifte i mange av landets største kommuner, høyst sannsynlig med unntak av Bærum. Også i flere fylkeskommuner kan det bli nye flertallskonstellasjoner etter valget.

Mye av valgresultatet kan bli avgjort av om velgernes negative syn på den sittende regjeringen smitter over på Arbeiderpartiets og Senterpartiets lokalpolitikere. Begge regjeringspartiene risikerer å miste mange ordførere, og byrådsledermakten kan sitte løst både i Oslo og Bergen.

Få timer etter at det endelige valgresultatet forhåpentlig er klart, vil FSUs egen Håvard Narum dele tanker om hvorfor valget gikk som det gikk og vurdere hvilke rikspolitiske føringer valgresultatet kan gi.

Narum har ledet de politiske redaksjonene både i NRK-Radio og Aftenposten, og har i flere år vært politisk kommentator i begge disse redaksjonene. I sin pensjonisttilværelse har han, sammen med Eva Bratholm, levert faste politiske analyser i NRKs radiokanal P1+.

Detaljer

Dato:
12. september 2023
Tid
11:00 - 12:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Fornebupiloten
Fornebu S + Google-kart
Skroll til toppen