Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

TEMAMØTE – Fornebu nullutslippsområde i 2027

11. oktober 2021 | 18:00 - 19:30

Fornebu senioruniversitet, Fornebu og Lysaker Rotaryklubb og Fornebupiloten inviterer til felles møte der vi ser nærmere på klimastrategien for Bærum kommune og hva denne betyr for oss som bor på Fornebu og bedriftene her.

INNLEDERE: ordfører Lisbeth Hammer Krog og kommunaldirektør Arthur Wøhni

ORDSTYRER: Aage Enghaug

STED: Fornebupilotens lokaler

Bærum har som ambisjon å være en klimaklok kommune. Det vil medføre at kommunen skal redusere utslipp av klimagasser i Bærum med 65 prosent innen 2030. Bærum skal også etableres som en foregangskommune innen sirkulærøkonomi, og i 2030 vil Bærums klimafotavtrykk være redusert.

Fornebu er spesielt omtalt. Fornebu skal bli et nullutslippsområde innen 2027. For å nå dette målet, har kommunen definert konkrete tiltak innen hver av de tre hovedområdene mobilitet, bygg og ressursbruk. Ifølge Bærum kommunes Klimastrategi 2030 skal vi også bidra til langsiktig karbonlagring i naturområder.

Samarbeid, involvering og mobilisering av innbyggere, foreninger, frivillige, næringsliv og akademia er styrende prinsipper for klimaarbeidet i Bærum.

Hva betyr «nullutslippsområde» for oss som lever på Fornebu? Hvordan skal vi sammen og hver for oss lykkes med de store utfordringene vi står overfor, og som politikerne har vedtatt skal løses innen 2027? Dette er blant de spørsmålene vil vi belyse og drøfte.

Dette er et ÅPENT møte. Velkomne skal dere være.  

Detaljer

Dato:
11. oktober 2021
Tid
18:00 - 19:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Fornebupiloten
Fornebu S + Google-kart
Skroll til toppen