Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KUN VIDEOOPPTAK / Kristin Haugevik – Globale Storbritannia? Britisk utenrikspolitikk etter brexit

27. april 2021 | 11:00 - 12:30

Grunnet koronarestriksjoner blir denne forelesningen tatt opp på video uten publikum. Våre medlemmer vil så kunne se opptaket via “Min side” i etterkant for en begrenset periode på 4 uker.

Kristin Haugevik er seniorforsker ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI) og leder for forskergruppen Global orden og diplomati. Haugevik har doktorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo (2014). Hun jobber særlig med mellomstatlig samarbeid og diplomati, europeisk og transatlantisk sikkerhetspolitikk og norsk og britisk utenrikspolitikk.

På hvilke måter endres internasjonal politikk? Hvordan påvirker globale maktstrukturer staters utenrikspolitikk – og omvendt?

Forskningsgruppen Global orden og diplomati forsker på internasjonale systemers omskiftelige natur, og hvordan staters utenrikspolitikk blir til og utføres innenfor disse rammene. Forskere i gruppen arbeider med teoridrevet så vel som empirisk fundert forskning, og er opptatt av å forstå politikk i dag i historisk og komparativ kontekst.

Detaljer

Dato:
27. april 2021
Tid
11:00 - 12:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Arrangør

Fornebu senioruniversitet
Skroll til toppen