Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kjersti Sortland – Lokal- og regionmedienes plass i medielandskapet.

26. november | 11:00 - 12:30

 

Er det plass til lokal – og regionmediene i et stadig mer fragmentert medielandskap? Kjersti Sortland vil tirsdag 26.11 gi oss sine vurderinger av lokal – og regionmedienes utvikling. Som en av de sentrale medielederne i Norge er hun meget godt kvalifisert til å gjøre det.

Kjersti Sortland kom som et friskt pust til Budstikka som ny sjefredaktør i 2013 fra ledende stillinger i VG. Hun var sjefredaktør i lokalavisen vår i 9 år frem til 2022, de 2 siste årene også som administrerende direktør. Fra 2022 har hun vært sjefredaktør og nå også administrerende direktør i Stavanger Aftenblad. Så Kjersti Sortland er en av de som virkelig har lokal – og regionmediene «under huden.»

Under Kjersti Sortlands 9-årige ledelse i Budstikka endret hun og profesjonaliserte journalistikken i vesentlig grad. Dette resulterte bl.a. i at Kjersti Sortland ble kåret til «Årets redaktør» i Norge i 2017, og Budstikka ble kåret som «Årets lokale nyhetsnettsted» i 2018 og «Årets Mediehus» i Norge i 2020.

Når Kjersti Sortland nå kommer til Fornebu senioruniversitet, kommer hun bokstavelig talt hjem – Kjersti Sortland har hatt bosted på Snarøya i snart 30 år.

Detaljer

Dato:
26. november
Tid
11:00 - 12:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Sted

Fornebupiloten
Fornebu S + Google-kart

Arrangør

Fornebu senioruniversitet
Skroll til toppen